Verzenden & retouren


Gratis verzending

Juleye Exclusive Eyewear verzend binnen Nederland via PostNL, binnen Nederland worden geen verzendkosten gerekend. Voor verzending naar het buitenland worden wel verzendkosten in rekening gebracht. Deze kunt u door ons systeem laten berekenen in het winkelwagentje. 


Verzendduur

Alle producten die u voor 20:00 besteld worden de volgende dag verzonden. Dit betekend dat wanneer u op Maandag voor 20:00 een zonnebril besteld, dat hij op Dinsdag wordt verzonden. Op Woensdag zult u uw bestelling dan ontvangen.

Besteld op Afgeleverd op
Maandag voor 20:00 Woensdag
Dinsdag voor 20:00 Donderdag
Woensdag voor 20:00 Vrijdag
Donderdag voor 20:00 Zaterdag
Vrijdag voor 20:00 Maandag
Zaterdag voor 20:00 Dinsdag
Zondag voor 20:00 Dinsdag

Retourneren

Als klant van Juleye heeft u maar liefst 14 dagen retourrecht, wat betekenen deze 14 dagen precies?

Retourzendingen zijn binnen 14 dagen na ontvangst van het product toegestaan. Nadat het product in goede en onbeschadigde staat, inclusief verpakking en andere toebehoren is ontvangen krijgt de koper, afhankelijk van zijn/ haar persoonlijke keuze, het geld geretourneerd, een andere zonnebril toegezonden of store-credit bijgeschreven op zijn/ haar persoonlijke account. Bij een retourzending zijn de kosten voor de retourzending in eerste instantie voor rekening van de klant.

Mocht u er echter voor kiezen om een tegoedbon te nemen, dan worden de retourkosten ook vergoed door Juleye, in de vorm van een extra bedrag dat in de tegoedbon wordt opgenomen.

Een retourzending dient altijd vooraf te worden aangemeld bij Juleye, waarna de koper verdere instructies krijgt.


Ruilen

Wilt u uw aankoop omruilen? Ook dat is mogelijk, dit dient ook plaats te vinden binnen 14 dagen na aankoop van uw product. Omruilen van een artikel kan 1 keer plaatsvinden.

Powered By OpenCart
Juleye © 2021
Supported by Codeinspires