Shop Nieuws

In deze sectie kunt u alle nieuwtjes vinden met betrekking tot de Juleye shop. Denk aan nieuwe aanwinsten voor de winkel en extra kortingsacties.

Posted by in Shop Nieuws on May 08, 2014 .

In samenwerking met Fashionista Chloë geven wij bij Juleye Exclusive Eyewear deze week €100,- shoptegoed weg.

Wij zijn heel blij om met het blog van Chloë samen te werken voor deze give-away. Het blog heeft veel enthousiaste en modebewuste volgers, wat natuurlijk geweldig aansluit bij onze klanten! Er worden dagelijks leuke artikelen gepubliceerd met betrekking lifestyle en styling-tips tot aan het laatste fashion nieuws. Al met al een erg leuke blog voor iedereen die van stijl en fashion houdt.

Hoe kun je winnen? Eigenlijk heel makkelijk:
1. Volg Juleye Eyewear op Facebook (klik hier om te volgen)
2. Volg Fashionista...

Posted by in Informatie, Shop Nieuws on April 20, 2014 .

We zijn erg trots dat we nu ook de zonnebrillen van American Optical in het assortiment op onze website hebben. Deze iconische zonnebrillen verdienen een unieke plek in de geschiedenis van de zonnebril.

Het merk heeft veel bekendheid verworven met hun zonnebrillen doordat het de eerste echt leverancier is geweest van de US Air Force, we hebben hier dus te maken met de enige echte originele pilotenbril. Dit recept is door velen gekopieërd, maar tot nu toe heeft geen enkel merk kunnen tippen aan de kwaliteit van AO. Tegenwoordig is het nog steeds een van de slechts twee merken die zijn toegestaan om te gebruiken binnen de US Air...

Posted by in Shop Nieuws on April 19, 2014 .

Het is pasen en bij pasen hoort natuurlijk het zoeken van paaseieren.

Daarom hebben wij bij Juleye ook een paasei verstopt op onze website. Wanneer het paasei vindt krijg je maar liefst €20,- korting op de aanschaf van jouw favoriete zonnebril tijdens dit paasweekend.

Wanneer je het paasei hebt gevonden zie je vanzelf hoe je deze korting kunt verzilveren. Goed en nauwkeurig zoeken tussen de zonnebrillen en wie weet heb jij straks extra korting te pakken.

Vrolijk pasen en succes met zoeken!

Posted by in Shop Nieuws on April 10, 2014 .

Vanaf vandaag hebben wij een selectie van Carrera zonnebrillen toegevoegd aan ons assortiment. De iconische en kenmerkende vormgeving van de zonnebrillen is geïnspireerd op de befaamde panamericana autorace. De brillen staan dan ook voor een sportieve en stijlvolle levensstijl. De ontwerpen uit de jaren '70 zijn nog steeds zeer geliefd en inmiddels ware klassiekers. Dit is dan ook de reden dat ze vaak worden gedragen door sterren zoals Katy Perry en Brad Pitt. 

Carrera maakt veel gebruik van unieke materialen als optyl, een kunststof dat zich naarmate de tijd vordert steeds meer naar het hoofd van de gebruiker vormt.

Onze...

Posted by in Shop Nieuws on April 05, 2014 .

Bij Juleye Exclusive Eyewear weten wij dat onze iedereen stuk voor stuk uniek is en niet zomaar onderdeel is van de massa. Om ervoor te zorgen dat jij jouw unieke persoonlijkheid perfect kunt uitdragen deze zomer hebben wij dit weekend een drietal zonnebrillen van Funk Food aan onze collectie toegevoegd. 

Funk Food is de kleurrijke tak van Funk Royal Eyewear. De uitgesproken ontwerpen zijn gericht op mensen die lef en modebewustzijn willen uitstralen. De frisse kleuren passen perfect in het modebeeld dat we deze zomer zullen zien.

De perfecte bril voor mensen met een kleurrijke persoonlijkheid en die niet in de massa op willen...

Posted by in Shop Nieuws on January 30, 2014 .

Voor alle Itembase gebruikers hebben wij het systeem vanaf nu ook geïntegreerd in onze webshop, als een stukje extra service en om de shopervaring verder te verbeteren.

Itembase is een nieuw concept, dat op het moment door steeds meer mensen wordt gebruikt. Maar wat is het eigenlijk? Itembase is een Berlijnse internet start-up, die je kan helpen om een overzicht van al je gekochte producten aan te leggen. Zodat je altijd kunt zien wat je online gekocht hebt en wat de waarde van het product is. Ook kun je zien hoe lang je nog garantie hebt op het product en natuurlijk kun je de product eigenschappen raadplegen.

Omdat steeds meer...

Posted by in Shop Nieuws, Reviews on January 22, 2014 .

De zonnebrillen van Persol worden wereldwijd geroemd voor hun tijdloze design en geweldige afwerking.

Dit is allemaal natuurlijk niet zonder reden, het merk is komt uit Italië, het kloppend hart van de fashion wereld. Italianen houden van stijl en hechten veel waarde aan een hoog afwerkingsniveau, enkele aspecten die typerend zijn voor Persol.

Dit heeft er voor gezorgd dat veel filmsterren en andere stijliconen zijn gevallen voor Persol. Het merk is absoluut onsterfelijk gemaakt door de appearance van Steve McQueen met het merk in films zoals The Getaway en The Thomas Crown Affair. Tegenwoordig zien we de zonnebrillen nog steeds...

Posted by in Shop Nieuws on January 14, 2014 .

De ontwerpen van Ralph Lauren zijn geïnspireerd op het leven van de jetset.

Doordat hij dit op zijn eigen wijze zeer tastbaar heeft weten te maken zijn de ontwerpen van hem zeer geliefd en worden dan ook regelmatig gespot op exclusieve gelegenheden.

Vanaf vandaag zijn de zonnebrillen van Ralph Lauren ook beschikbaar bij Juleye. We hebben een mooie selectie van brillen voor dames en heren toegevoegd aan de shop. En de prijzen beginnen bij slecht €69,-

De brillen bestrijken een range van chique en sportief tot aan oversized. In de sportievere modellen vinden we design-elementen terug die zijn gebaseerd op de polo sport. Wat...

Powered By OpenCart
Juleye © 2021
Supported by Codeinspires