Duurzaamheid

Juleye heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan, dit vormt dan ook een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering.

De aanschaf van een designer zonnebril via Juleye vormt altijd een duurzaame aankoop.

Juleye specialiseert zich op de in- en verkoop van overstock van exclusieve designer zonnebrillen. Deze overstock wordt in veel gevallen ergens opgeslagen of vernietigd en niet meer verkocht, aangezien het veelal modellen uit een vorig seizoen zijn. Deze zonnebrillen zijn echter van topkwaliteit en gaan wat betreft design en kwaliteit vele malen langer mee dan slechts één seizoen. De meeste mensen kopen hun zonnebril voor meerdere jaren. Het belangrijkste is dat de bril u staat en uw persoonlijkheid complementeerd.

Het betreft in alle gevallen een kwalitatief zeer hoogstaand product en kwaliteit behoudt zijn waarde. Met een designer zonnebril gekocht bij Juleye zorgt u ervoor dat er niet onnodig kostbare grondstoffen verloren gaan. 

Middels deze bedrijfsvoering zorgen wij ervoor dat deze zonnebrillen alsnog een eigenaar vinden. En bovendien zijn wij hierdoor in staat om deze designer zonnebrillen tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan te bieden.

Powered By OpenCart
Juleye © 2021
Supported by Codeinspires