Informatie

In de informatie sectie van het Juleye Blog kun je alles vinden wat je wilt weten over zonnebrillen en de techniek die er achter schuil gaat. Denk aan lensmaterialen, lenstechnologieën, montuurmaterialen etc.

Posted by in Informatie on August 09, 2014 .

Een van de moeilijkste dingen bij het kiezen van een zonnebril is welke vorm je moet nemen. Ieder gezicht heeft andere eigenschappen die door een zonnebril perfect kunnen worden uitgelicht, of juist iets meer naar de achtergrond kunnen worden gebracht. Hoe je deze keuze het beste kunt maken wordt in onderstaande video van PopSugar perfect uitgelegd. Deze principes gelden voor zowel mannen als vrouwen.

Via: www.popsugar.com

Posted by in Informatie, Reviews on April 27, 2014 .

De meesten kennen Porsche natuurlijk als de fabrikant van mooie, exclusieve sportwagens met een tijdloos design. Waarvan de 911 natuurlijk de kroon spant als je het hebt over een prachtige tijdloos ontwerp.

De ontwerper van deze auto, Ferdinand Alexander Porsche, heeft dus wel wat kennis van zaken als je het hebt over het maken van een geweldig en iconisch ontwerp.

Natuurlijk was het ontwerpen van auto's een passie van hem, maar hij wilde zichzelf verder kunnen ontwikkelen, hij wilde meer dan enkel auto's ontwerpen. In een wereld waarin je wordt omringd met allerlei zaken valt immers heel veel te verbeteren en te verfraaien....

Posted by in Informatie, Shop Nieuws on April 20, 2014 .

We zijn erg trots dat we nu ook de zonnebrillen van American Optical in het assortiment op onze website hebben. Deze iconische zonnebrillen verdienen een unieke plek in de geschiedenis van de zonnebril.

Het merk heeft veel bekendheid verworven met hun zonnebrillen doordat het de eerste echt leverancier is geweest van de US Air Force, we hebben hier dus te maken met de enige echte originele pilotenbril. Dit recept is door velen gekopieërd, maar tot nu toe heeft geen enkel merk kunnen tippen aan de kwaliteit van AO. Tegenwoordig is het nog steeds een van de slechts twee merken die zijn toegestaan om te gebruiken binnen de US Air...

Posted by in Informatie on January 11, 2014 .

Nu voor velen de wintersport weer in aantocht is, wordt ons vaak de vraag gesteld of een gepolariseerde lens the way to go is voor het aanschaffen van een zonnebril die op en rond de piste zal worden gebruikt. In deze blog-post zullen we hier wat verder op in gaan en uitleggen wat de functie van een gepolariseerde lens precies is.

Als eerste is het belangrijk om te weten wat een gepolariseerde lens doet. Heel erg simpel gezegd zorgt zo’n lens er voor dat de reflectie van zonlicht op spiegelende oppervlakten zoals, water, ijs en een nat wegdek sterk wordt verminderd. Dit is vaak ontzettend fijn, wanneer je met de auto onderweg...

Powered By OpenCart
Juleye © 2021
Supported by Codeinspires