Filter
Wissen
Categorieën
Stijl
Kleur
Materiaal
Lenskleur
Lenstype
Lensmateriaal


 

Yves Saint Laurent Zonnebrillen

Aantal weergegeven:
Sorteer op:
YSL 2310/S
€250,00 €149,00
SAVE 40%
YSL 2335/S
€250,00 €149,00
SAVE 40%
YSL 6360/S
€250,00 €149,00
SAVE 40%

Yves Saint Laurent Zonnebrillen - Het verhaal van

 

Yves Saint Laurent, tegenwoordig ook wel bekend als Saint Laurent Paris is een merk dat sinds zijn oprichting in 1960 een zeer onderscheidend karakter heeft weten te presenteren. Een merk voor de ware fijnproever van de Franse Couture.

 

De loopbaan van de jonge Yves begon bij het modehuis Dior, dat ten tijde van zijn aanstelling in zwaar weer verkeerde. Door de visie van Yves Saint Laurent is Dior hier weer bovenop gekomen. Dit kwam door zijn heldere visie en frisse kijk op zaken die normaal gesproken maar werden aangenomen. Innovatie was hier het sleutelwoord voor het hernieuwde succes. De introductie van nieuwe rebelse looks deden de modewereld op zijn grondvesten schudden.

 

Deze visie en vooruitziende blik vormde dan ook de basis voor de lancering van zijn eigen label. Yves, die zelf een brildrager was wilde het merk niet enkel beperken tot kleding, maar zag meer potentie. Innovatie was ook nodig binnen de brillenwereld, met name de zonnebrillen zorgden voor een doorbraak. De gedurfde designs waren een echte eye-opener voor velen.

 

Deze traditie wordt al meer dan 50 jaar voortgezet. En de zonnebrillen van YSL zijn heden ten dage dan ook nog steeds bepalend voor het modebeeld. De zonnebrillen worden gekenmerkt door gedurfde ontwerpen, met opvallende monturen en zeer subtiele details. Op deze manier zijn de zonnebrillen extreem onderscheidend en glamourous, maar niet te extreem. Elegantie is een van de kernbegrippen voor de zonnebrillen van het Yves Saint Laurent.

 

Binnen de line-up vind je zonnebrillen met zwaar-ogende monturen, maar ook zonnebrillen die sturen op een meer lichtere look. Dit allemaal zonder de onderscheidende kwaliteiten te verliezen. Echt voor ieder wat wils!

Powered By OpenCart
Juleye © 2021
Supported by Codeinspires