Verkoopservice

Na enkele jaren actief te zijn geweest in de optiekwereld is het Juleye Exclusive Eyewear opgevallen dat veel opticiens kampen met overstock, en daarbij worstelen met concurrentie van online-aanbieders. Juleye Exclusive Eyewear wil daarom dat online en off-line aanbieders elkaar juist versterken en zorgt met een nieuwe online verkoopservice dat de kracht van beide kanalen optimaal benut kan worden.

 

Het is gebleken dat de off-line klant in veel gevallen op zoek is naar een mooi product dat past in de huidige trends, en daarnaast hebben zij ook graag een complete winkelervaring. Dit vraagt natuurlijk om een vernieuwende en up-to-date collectie in de winkel. De online klant daarentegen is vooral prijsbewust, maar ook op zoek naar een mooi en kwalitatief hoogwaardig product, dit hoeft echter meestal niet per definitie iets uit de nieuwste collectie te zijn.

 

Juleye Exclusive Eyewear wil middels de nieuwe verkoopservice de krachten van opticiens en online verkoop bundelen. Met de nieuwe verkoopservice van Juleye Exclusive Eyewear kan een opticien zijn overstock aan ons leveren waarbij wij zorgen voor de online verkoop en alles wat daarbij komt kijken, zoals onder meer 360-graden productfotografie, verzending en de afhandeling van de betaling. Wanneer een bril verkocht is wordt de omzet verdeeld tussen de opticien en Juleye.

 

Zo kan de off-line klant een optimale winkelervaring hebben bij de opticien, kan de opticien zich volledig blijven focussen op zijn winkel en door slim gebruik te maken van ons online kanaal kan de overstock nog goed worden afgezet. Wij denken dat de toekomst zit in het combineren van en samenwerken met verschillende kanalen, ook gezien de huidige goede samenwerking met diverse opticiens.

 

Voor vragen over onze verkoopservice kan contact worden opgenomen via 033 202 20 49, de mail op contact(at)juleye.nl of ons contactformulier

Powered By OpenCart
Juleye © 2021
Supported by Codeinspires