Reviews

Posted by in Informatie, Reviews on April 27, 2014 .

De meesten kennen Porsche natuurlijk als de fabrikant van mooie, exclusieve sportwagens met een tijdloos design. Waarvan de 911 natuurlijk de kroon spant als je het hebt over een prachtige tijdloos ontwerp.

De ontwerper van deze auto, Ferdinand Alexander Porsche, heeft dus wel wat kennis van zaken als je het hebt over het maken van een geweldig en iconisch ontwerp.

Natuurlijk was het ontwerpen van auto's een passie van hem, maar hij wilde zichzelf verder kunnen ontwikkelen, hij wilde meer dan enkel auto's ontwerpen. In een wereld waarin je wordt omringd met allerlei zaken valt immers heel veel te verbeteren en te verfraaien....

Posted by in Shop Nieuws, Reviews on January 22, 2014 .

De zonnebrillen van Persol worden wereldwijd geroemd voor hun tijdloze design en geweldige afwerking.

Dit is allemaal natuurlijk niet zonder reden, het merk is komt uit Italië, het kloppend hart van de fashion wereld. Italianen houden van stijl en hechten veel waarde aan een hoog afwerkingsniveau, enkele aspecten die typerend zijn voor Persol.

Dit heeft er voor gezorgd dat veel filmsterren en andere stijliconen zijn gevallen voor Persol. Het merk is absoluut onsterfelijk gemaakt door de appearance van Steve McQueen met het merk in films zoals The Getaway en The Thomas Crown Affair. Tegenwoordig zien we de zonnebrillen nog steeds...

Posted by in Reviews on January 16, 2014 .

BVLGARI staat bekend om zijn oog voor detail en gebruik van zeer mooie en exclusieve materialen. Twee van de zonnebrillen waarin dat enorm duidelijk wordt zijn de 8007B en de 8008B.

De marmer look finish geeft de bril een enorm exclusieve uitstraling, maar dat is niet alles. Het oog voor detail wordt pas echt duidelijk als we kijken naar de scharnieren van deze zonnebril. Wanneer de zonnebril wordt gedragen kun je eigenlijk niet zien dat het scharnieren zijn, maar maken ze een belangrijk onderdeel uit van het design.

Natuurlijk springt daarnaast het gebruik van Swarovski kristallen bij deze zonnebril in het oog. Voor iedere bril...

Powered By OpenCart
Juleye © 2022
Supported by Codeinspires