Carrera Zonnebrillen

Aantal weergegeven:
Sorteer op:
Carrera 6002
€130,00 €89,00
SAVE 32%

Carrera Zonnebrillen - Het verhaal van

 

Carrera zonnebrillen behoren tot de meest iconische ter wereld, door enkele typische kenmerken zijn de zonnebrillen van Carrera uit duizenden te herkennen.

 

Carrera is in 1956 in Oostenrijk opgericht, waarbij de legendarische Carrera-Panamericana autorace de inspiratie vormde voor de ontwerpen van de zonnebrillen. Het moesten zonnebrillen zijn die hun mannetje stonden onder extreme omstandigheden en de Carrera-Panamericana autorace was toentertijd een van de meest zware en veeleisende ondernemingen die men kon doen. De autorace duurde enkele dagen en optimaal zicht was een vereiste, maar stijl kon niet ontbreken, de auto, de bestuurder en de kleding moeten elkaar immers wel complementeren. De speerpunten voor de zonnebrillen waren dan ook optimaal draagcomfort, goede coverage van de zon en een stijlvolle verschijning.

 

Dat de zonnebrillen van Carrera erg stijlvol waren en zijn is inmiddels duidelijk gebleken, de klassieke ontwerpen behoren nog steeds tot de meest geroemde en gewilde ontwerpen van nu.

 

Om een optimaal draagcomfort te realiseren heeft Carrera een zeer lichtgewicht materiaal ontwikkeld dat zich optimaal vormt naar het hoofd van de drager, dit is het zogeheten 'Optyl'. Alle kunststof Carrera zonnebrillen zijn gemaakt uit dit materiaal.

 

Tegenwoordig zien we veel beroemdheden lopen met de zonnebrillen van Carrera. Denk hierbij aan Lady Gaga en Rihanna, maar ook Johnny Depp. En dat is niet alles, Carrera is ook nog steeds zeer geliefd onder sporters. Veel skiërs maken gebruik van de goggles van Carrera en zelf rugbyers vertrouwen op de zonnebrillen van Carrera, omdat ze wel tegen een stootje kunnen.

 

Al met al de ideale zonnebril voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en iconische zonnebril met een stoere en ietwat sportieve verschijning

 

 

Officiële website:www.carreraworld.com/nl/

Powered By OpenCart
Juleye © 2023
Supported by Codeinspires