Filter
Wissen
Categorieën
Stijl
Kleur
Materiaal
Lenskleur
Lenstype
Lensmateriaal


 

Serengeti Zonnebrillen

Aantal weergegeven:
Sorteer op:
Serengeti Bella
€250,00 €169,00
SAVE 32%
Serengeti Imperia
€250,00 €169,00
SAVE 32%
Serengeti Lorenzo
€230,00 €159,00
SAVE 31%
Serengeti Raquel
€200,00 €139,00
SAVE 31%

Serenget Zonnebrillen - Het verhaal van

 

Op deze pagina vindt u onze volledige selectie zonnebrillen van Serengeti.

 

Het verhaal van de Serengeti zonnebril begint in het jaar 1985. Serengeti, dat zich oorspronkelijk heeft toegelegd op de productie van autoruiten, blijkt producten te maken met een ongekende optische kwaliteit. De potentie van hun technologieën zouden een revolutie betekenen in de zonnebrillen industrie. Het jaar 1985 was dan ook een keerpunt voor Serengeti en de eerste zonnebrillen werden gelanceerd.

 

Serengeti zonnebrillen staan bekend om hun uitmuntende lenzen, om deze reden heeft Serengeti dan ook in de loop der jaren een ontzettend trouwe fanschare opgebouwd. Zij zijn de eersten die fotochromatische, ofwel meekleurende lenzen, hebben geïntroduceerd op de markt. Alle zonnebrillen van Serengeti hebben lenzen die over deze technologie beschikken.

 

In de basis is iedere Serengeti dus al een zeer luxe zonnebril. Maar daar houdt het niet op, in veel gevallen zijn de lenzen ook nog een gepolariseerd. Hierdoor worden felle schitteringen in het zichtveld zo veel mogelijk tegengegaan, zo is een maximaal kijkcomfort gegarandeerd.

 

Serengeti lenzen

 

De lenzen in de zonnebrillen zijn gemaakt van glas of speciaal door Serengeti ontwikkeld Polar Phd of Polarmax materiaal, waardoor het zicht zo helder mogelijk is en het beeld absoluut niet vertekend. 

 

De roots van Serengeti zijn echter nooit verloren gegaan, zo zijn hun zonnebrillen zeer geliefd binnen de autosport. De speciaal voor gebruik in het verkeer ontworpen drivers lenzen en 555nm lenzen zijn namelijk geoptimaliseerd om golflengtes die veel voorkomen op de weg een beter contrast te geven. Waar andere golflengtes meer worden gefilterd (middels het gepatenteerde Spectral Control filter). Het is dan ook niet zonder reden dat Serengeti de officiële sponsor is van het Aston Martin Jota Sports Racing Team.

 

De ontwerpen van de zonnebrillen van Serengeti zijn altijd zeer modieus en tijdloos. Het betreft zonnebrillen waarmee je goed voor de dag kunt komen en die niet onderhevig zijn aan modegrillen. Een zonnebril van Serengeti is dus altijd een duurzame aankoop waarmee je nog jaren vooruit kunt. Ze bieden een breed scala aan rimless monturen zoals de Serengeti Altura, maar ook aviator en wayfarer stijl monturen waarbij te denken valt aan de Cortino. Het zijn echter niet enkel klassiek geïnspireerde modellen, meer aerodynamische "performance" zonnebril behoren ook tot de line-up een voorbeeld daarvan is de Serengeti LivornoSinds enkele jaren beschikt Serengeti zelfs over een serieuze sports line-up, hier was geen ontkomen aan, aangezien vele sporters stonden te springen om de zonnebrillen van Serengeti te kunnen gebruiken tijdens hun veeleisende activiteiten.

 

Alle zonnebrillen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals natuurlijk acetaat, lichtgewicht titanium en duurzaam rvs.

 

Als u uw Serengeti zonnebril bij Juleye Exclusive Eyewear aanschaft heeft u altijd gegarandeerd de laagste prijs en gratis verzending binnen Nederland.

 

Officiële website: http://www.serengeti-europe.eu

 

Powered By OpenCart
Juleye © 2022
Supported by Codeinspires