Filter
Wissen
Categorieën
Stijl
Kleur
Materiaal
Lenskleur
Lenstype
Lensmateriaal


 

Tom Ford Zonnebrillen

Aantal weergegeven:
Sorteer op:
Tom Ford Fiona
€305,00 €179,00
SAVE 41%
Tom Ford Stephanie
€305,00 €179,00
SAVE 41%
Tom Ford William
€279,00 €179,00
SAVE 36%

Tom Ford is een veelzijdig en creatief persoon dat op vele wijzen zijn creatieve talenten tot uiting weet te brengen, en iemand bij wie stijl als een rode draad door het leven loopt. Na een studie binnenhuisarchitectuur gaat hij in 1994 als creative director aan de slag bij Gucci dat onder zijn leiding een enorme opleving krijgt. Zijn moderne interpretaties van modeklassiekers weten de hele modewereld te verbazen enkel lof werd over hem gesproken. Niet enkel Gucci krijgt onder zijn leiding een nieuwe impuls, maar ook Yves Saint Laurent  is een van de merken die dankzij het creatieve talent van Tom Ford een enorme opleving krijgen. Het is niet voor niets dat er vaak wordt gezegd dat alls wat hij aanraakt in goud veranderd, in 2001 is hij dan ook uitgeroepen tot de beste internationale mode-ontwerper.

 

In 2005 besluit hij echter te stoppen met zijn werkzaamheden voor de modehuizen waar voor hij werkzaam is en shockt hij de modewereld opnieuw met de lancering van zijn eigen label. Met dit label betreed hij de modewereld met een eigenwijze collectie zonnebrillen met stijlkenmerken die tot dan toe nog nergens eerder zijn gezien. Het is niet voor niets dat de zonnebrillen van Tom Ford nog steeds tot de meest gewilde zonnebrillen die verkrijgbaar zijn behoren. 

 

De zonnebrillen zijn nooit overdreven opvallend, maar altijd onderscheidend en subtiel. Grote logo's zijn zaken die schuwt in zijn eigen producten, subtiele details, dat is iets wat hij wel omarmt. Enkele typerende kenmerken van enkele van zijn brillen zijn onder andere de liggende T die het montuur en de pootjes met elkaar verbindt en de gekruiste neusbrug. In veel gevallen vinden we aan het uiteinde van de pootje ook nog een heel klein de merknaam verwerkt in een goudkleurige insert. Een detail dat bijna enkel te zien wanneer de zonnebril niet wordt gedragen.

 

Zoals gezegd maakte hij furore met de moderne interpretaties van modeklassiekers, een aspect dat bij zijn zonnebrillen nog steeds prominent aanwezig is. Vaak wordt teruggegrepen op prachtige tot de verbeelding sprekende stijlen zoals de aviator en de wayfarer waaraan een unieke moderne twist wordt gegeven. Hierdoor is een zonnebril van Tom Ford altijd extreem stijlvol en onderscheidend.

 

Bekijk hier onze selectie heren zonnebrillen: www.juleye.nl/Tom-Ford-Heren-Zonnebrillen
Bekijk hier onze selectie dames zonnebrillen: www.juleye.nl/Tom-Ford-Dames-Zonnebrillen
Officiële website: www.tomford.com

Powered By OpenCart
Juleye © 2022
Supported by Codeinspires