Juleye Exclusive Eyewear Blog

Op het Juleye blog kunt u alles vinden met betrekking tot de laatste trends op het gebied van zonnebrillen. Maar ook inspiratie en informatie die je kunnen helpen met het kiezen van de juiste zonnebril.


 

Posted by in Informatie on Aug 09, 2014 .

Een van de moeilijkste dingen bij het kiezen van een zonnebril is welke vorm je moet nemen. Ieder gezicht heeft andere eigenschappen die door een zonnebril perfect kunnen worden uitgelicht, of juist iets meer naar de achtergrond kunnen worden gebracht. Hoe je deze keuze het beste kunt maken wordt in onderstaande video van PopSugar perfect uitgelegd. Deze principes gelden voor zowel mannen als vrouwen.

Via: www.popsugar.com

Posted by in Shop Nieuws on May 08, 2014 .

In samenwerking met Fashionista Chloë geven wij bij Juleye Exclusive Eyewear deze week €100,- shoptegoed weg.

Wij zijn heel blij om met het blog van Chloë samen te werken voor deze give-away. Het blog heeft veel enthousiaste en modebewuste volgers, wat natuurlijk geweldig aansluit bij onze klanten! Er worden dagelijks leuke artikelen gepubliceerd met betrekking lifestyle en styling-tips tot aan het laatste fashion nieuws. Al met al een erg leuke blog voor iedereen die van stijl en fashion houdt.

Hoe kun je winnen? Eigenlijk heel makkelijk:
1. Volg Juleye Eyewear op Facebook (klik hier om te volgen)
2. Volg Fashionista...

Posted by in Informatie, Reviews on Apr 27, 2014 .

De meesten kennen Porsche natuurlijk als de fabrikant van mooie, exclusieve sportwagens met een tijdloos design. Waarvan de 911 natuurlijk de kroon spant als je het hebt over een prachtige tijdloos ontwerp.

De ontwerper van deze auto, Ferdinand Alexander Porsche, heeft dus wel wat kennis van zaken als je het hebt over het maken van een geweldig en iconisch ontwerp.

Natuurlijk was het ontwerpen van auto's een passie van hem, maar hij wilde zichzelf verder kunnen ontwikkelen, hij wilde meer dan enkel auto's ontwerpen. In een wereld waarin je wordt omringd met allerlei zaken valt immers heel veel te verbeteren en te verfraaien....

Posted by in Informatie, Shop Nieuws on Apr 20, 2014 .

We zijn erg trots dat we nu ook de zonnebrillen van American Optical in het assortiment op onze website hebben. Deze iconische zonnebrillen verdienen een unieke plek in de geschiedenis van de zonnebril.

Het merk heeft veel bekendheid verworven met hun zonnebrillen doordat het de eerste echt leverancier is geweest van de US Air Force, we hebben hier dus te maken met de enige echte originele pilotenbril. Dit recept is door velen gekopieërd, maar tot nu toe heeft geen enkel merk kunnen tippen aan de kwaliteit van AO. Tegenwoordig is het nog steeds een van de slechts twee merken die zijn toegestaan om te gebruiken binnen de US Air...

Posted by in Shop Nieuws on Apr 19, 2014 .

Het is pasen en bij pasen hoort natuurlijk het zoeken van paaseieren.

Daarom hebben wij bij Juleye ook een paasei verstopt op onze website. Wanneer het paasei vindt krijg je maar liefst €20,- korting op de aanschaf van jouw favoriete zonnebril tijdens dit paasweekend.

Wanneer je het paasei hebt gevonden zie je vanzelf hoe je deze korting kunt verzilveren. Goed en nauwkeurig zoeken tussen de zonnebrillen en wie weet heb jij straks extra korting te pakken.

Vrolijk pasen en succes met zoeken!

Posted by in Shop Nieuws on Apr 10, 2014 .

Vanaf vandaag hebben wij een selectie van Carrera zonnebrillen toegevoegd aan ons assortiment. De iconische en kenmerkende vormgeving van de zonnebrillen is geïnspireerd op de befaamde panamericana autorace. De brillen staan dan ook voor een sportieve en stijlvolle levensstijl. De ontwerpen uit de jaren '70 zijn nog steeds zeer geliefd en inmiddels ware klassiekers. Dit is dan ook de reden dat ze vaak worden gedragen door sterren zoals Katy Perry en Brad Pitt. 

Carrera maakt veel gebruik van unieke materialen als optyl, een kunststof dat zich naarmate de tijd vordert steeds meer naar het hoofd van de gebruiker vormt.

Onze...

Posted by in Shop Nieuws on Apr 05, 2014 .

Bij Juleye Exclusive Eyewear weten wij dat onze iedereen stuk voor stuk uniek is en niet zomaar onderdeel is van de massa. Om ervoor te zorgen dat jij jouw unieke persoonlijkheid perfect kunt uitdragen deze zomer hebben wij dit weekend een drietal zonnebrillen van Funk Food aan onze collectie toegevoegd. 

Funk Food is de kleurrijke tak van Funk Royal Eyewear. De uitgesproken ontwerpen zijn gericht op mensen die lef en modebewustzijn willen uitstralen. De frisse kleuren passen perfect in het modebeeld dat we deze zomer zullen zien.

De perfecte bril voor mensen met een kleurrijke persoonlijkheid en die niet in de massa op willen...

Posted by in on Mar 22, 2014 .

Bij de aanschaf van een zonnebril is het natuurlijk heel belangrijk dat je goed kunt beoordelen of de zonnebril wel echt bij jou past. Het is immers enorm tekenend voor je voorkomen, het draagt bij aan je uitstraling en je persoonlijkheid.

Daarom moet een zonnebril ook niet zomaar worden gekocht, maar moet er goed worden gekeken naar de details wanneer hij wordt aangeschaft. Om u daarbij te helpen hebben we de afgelopen weken hard gewerkt aan een interactieve 360 graden weergave van onze collectie. Een groot deel van onze voorraad is nu voorzien van deze 3D weergave en we werken er hard aan om de rest van onze collectie hier ook van te...

Powered By OpenCart
Juleye © 2021
Supported by Codeinspires